Asiakkaiden sanoin

Jokainen valmennuskohtaaminen on uniikki ja omanlaisensa. Parhaiten kokemustaan osaavat sanoittaa asiakkaat itse.

LEENA

"Pinjan valmennettavana koin ensimmäistä kertaa, että pystyin käsittelemään ihmissuhteisiin liittyviä asioita viimeinkin syvällisemmin. Muiden valmentajien kanssa en ole yhtä hyvin saanut käsiteltyä tämän puolen haasteitani.

Pinja on valmentajana helposti lähestyttävä ja ilahduttava henkilö, joka osaa kuunnella ja kykenee löytämään juuri valmennettavalle sopivat keinot käsitellä valmennettavan asioita. Erityisen taitava hän on mielikuvien hyödyntämisessä. Suosittelen lämpimästi Pinjan yksilövalmennusta."

SANNA

"Pinja kuuntelee lempeästi, ja on rennosti ja aidosti läsnä. Hän valmentaa rauhallisesti hyvällä energialla eteenpäin ja avoimesti erilaisia harjoituksia soveltaen, ottaen myös muuttuvat tilanteet huomioon. Hän antaa hyvin tilaa ja kannattelee valmennusta lämpimällä otteella ja aidolla kiinnostuksella.

Neljä valmennuskertaa menee nopeasti, suurimman hyödyn saisi varmasti pidemmällä jaksolla."

TAPIO

"Kiitos ihanasta hengitysharjoituksesta. Teki hyvää rankan viikon jälkeen."

JUTTA

"Olipa ihana toi ensimmäinen! Mulla nous karvat pystyyn ton äänitteen aikana."

MARIA

"Valmennus oli voimaannuttava. En ole aiemmin ollut valmennettavana. Melkoisia tunnekuohuja tuli, mutta kokemuksena oli silti miellyttävä. Oli hyödyllistä katsoa omia ajatuksia toisesta näkövinkkelistä ja laittaa itsensä ajattelemaan omia solmukohtia.

Pinja on valmentajana lämmin ja läsnäoleva."

TARU

"Vastaanottotila oli miellyttävä ja rauhallinen. Pinja osasi aloittaa miellyttävällä ja rennolla tavalla. Oli todella vapauttavaa, kun ennakkokeskustelusta poiketen pinnalle nousikin eri asioita, joihin Pinja reagoi heti ja antoi tilanteen muokkaantua tarvittavaan.

Sain paljon uusia työkaluja ja tapoja pohtia asioita. Pinja oli rento ja samalla hyvin tilanteen tasalla, ja osasi sopivasti lukea tilanteita."

MIA

"Pinjalla oli ihan uusi lähestymistapa yritysvalmennukseen, ja se oli minulle juuri sopiva. Asiat, joiden kanssa olen kipuillut jo pitkään, asettuivat hallittaviin uomiinsa lempeästi. Sain valmennuksessa toivomiani asioita eteenpäin.

Pinja on lämmin, rohkea, tilaa antava, läsnäoleva, lempeä ja aistiva.
Pidän Pinjan tavasta antaa tilaa sekä rohkeasti ehdottaa uusia lähestymistapoja kokeiltavaksi."

IIRO

"Pinjan tuki on uskomatonta. Hän kaivaa sun vahvuudet ja tulevaisuuden suunnan esiin, vaikka et niitä vielä itse hahmottaisi."

ANNIKA

"Olen käynyt monessa meditaatiossa, mutta Pinjan meditaatiot ovat olleet aivan omaa luokkaansa! Niiden jälkeen olen löytänyt sisäisen paikan jonne hakeutua myös kiireen keskellä. Lämmin suositus!"

SIIRI

"Piti tulla sanoo et tota joulukalenterii on ollu iha sika kiva tehä. Saanu iha kunnol pohtii noit kysymyksii."