Lempeyden jooga

Huolet ja murheet pakkautuvat kehoomme, jos emme ehdi tai osaa käsitellä niitä arjen keskellä. Jatkuva ylikuormitus, sairastelu, keholliset oireet kuten kivut ja säryt saattavat kertoa käsittelemättömästä henkisestä kuormasta. Tämä on kehon tapa viestiä kasaantuneista tunteista. Erityisesti lantion alue kerää itseensä emotionaalista kuormaa. Joogan avulla voidaan vapauttaa kehoon jumittuneita tunteita ja menneisyyden kokemuksia.


Aistillinen jooga

Minulle jooga on sallimisen ja pehmentymisen tila, suorittamisen vastakohta. Haluan tuoda ripauksen lempeyttä harjoitukseesi. Oma feminiini harjoitukseni on toisinaan kestoltaan lyhyt, mutta siitä huolimatta vaikutuksiltaan suuri.

Joogatuntini ovat kaikilla aisteilla herkuttelevia kokonaisuuksia, jonka aikana sinä pääset vahvistamaan kehosi kuuntelua. Yhdistän joogatunteihin usein myös valmennuksellisia elementtejä.

Palaute ryhmätunnista

"Rauhallinen ote, pehmeä ääni, lempeys tihkui jokaisesta sanotusta asiasta. Upea tunnelma tilassa, kaikki pienet yksityiskohdat (valaistus, tunnelma, tuoksu, energia, huolipurkki, tee, välineet) otettu huomioon. ♡
Todellinen kokonaisvaltainen elämys!"

Liittymällä sähköpostilistalle, saat tiedon tulevista avoimista joogatunneista.

En spämmää, sillä kukaan ei jaksa lukea monta kertaa viikossa saapuvia viestejä. Voit myös poistua listalta koska tahansa.

Liittymällä listalle hyväksyt Käyttöehdot.