Ihana tutustua!

Haluan auttaa sinua löytämään lisää seksuaalista hyvinvointia ja kaivamaan esiin naiseutesi loisto. Pysäyttää sinut itsesi äärelle, jotta kuulet kaikki ne hautautuneet haaveet ja toiveet, jotka odottavat pinnan alla esiin nostamista.

Haluan antaa sinulle pienen hetken jakamatonta huomiota tässä kiireisessä arjessa, jossa liian harvoin tulemme nähdyksi ja kuulluksi, sekä hyväksytyksi juuri sellaisena kuin olemme. Olen läsnä lempeästi ja intuitiivisesti haastan sinua kysymyksillä, joita et itse ole osannut kysyä itseltäsi. Vastauksia etsimällä syntyy oivalluksia, jotka muuttavat ajattelua ja toimintatapoja.

Hullaannun pienistä yksityiskohdista, luonnosta, pehmeistä materiaaleista, halauksista ja avoimuudesta. Sydäntäni lämmittää joka kerta, kun istahdan syvällisen keskustelun äärelle ja keskustelukumppani tuntee olonsa turvalliseksi jakaa niitä asioita, joita ei ole uskaltanut aiemmin sanoa ääneen.

Olen Lempeysvalmentaja® - LCF Life Coach Master (2019 / 2024) ja NLP Practitioner (2021). Valmennuksen työkaulut pohjaavat ratkaisukeskeisyyteen, sekä positiiviseen psykologiaan. Lisäksi valmistun Heartful Yoga -opettajaksi (RYT 200) tämän vuoden aikana. Olen myös opiskellut taideterapeuttisia menetelmiä. En ole kuitenkaan virallinen kuvataideterapeutti.

Toivottavasti nähdään pian naiseuden äärellä.

Lempeydellä,
Pinja

Lempeysvalmentaja® Pinja Bruun

Mitä valmennuksessa tapahtuu?