Mitä valmennus on?

Yhteisissä hetkissämme luon sinulle turvallisen tilan itsesi tutkiskelulle. Tulet nähdyksi ja kuulluksi. Pysäytämme ajan ja keskitymme sinuun. Etsimme keinot, joilla voit vapauttaa ylimääräiset kerrokset ympäriltäsi ja elää itsesi näköistä elämää. Kerrosten haihtuessa ydin pääsee esiin ja valosi loistaa jälleen kirkkaammin.


Henkinen valmennus (Life Coaching) on elämäntilanteen kartoittamista, uuden oivaltamista ja intuition vahvistamista. Tarvittaessa myös tavoitteiden asettamista, mikäli se palvelee parhaiten. En kerro mitä sinun tulee tehdä, vaan sinulla on sisälläsi jo kaikki vastaukset, joita tarvitset. Yhdessä kaivamme nuo vastaukset esiin. Käytän monipuolisesti erilaisia mielikuva-, kirjoitus- ja uskomusharjoituksia valmennuksen tukena. Monelle yksilövalmennus toimii lähtösysäyksenä kohti uutta.

Jokainen prosessi on yksilöllinen ja tapaamiskertojen määrä vaihtelee. Joskus yksi kerta riittää antamaan suuntaa, mutta isommat elämänmuutoksett vievät enemmän aikaa. Yleensä 3-6 kerran valmennuksella päästään hyvin alkuun. Tapaamme valmennuksessa 1-2 viikon välein.

 Muutos vaatii välillä astumista mukavuusalueen ulkopuolelle. Siksi meillä on taipumus jäädä nykyiseen, vaikka tuntisimme, että kaikki ei ole kohdallaan. Valmennuksessa keskitytään tulevaisuuteen, eikä se ole terapiaa. Valmennus soveltuu kuitenkin hyvin terapian oheen, kun mennyttä on työstetty riittävästi ja on aika mennä eteenpäin.  


Voisinko minä olla sinulle sopiva valmentaja?
Mikäli kaipaat intuitiivista ja läsnäolevaa valmentajaa, lempeää tunnetyöskentelyä, uskomusten muuttamista, mielikuvaharjoituksia sekä ripausta ratkaisukeskeisyyttä, minä olen sinulle sopiva valmentaja. Tykkään möyhiä valmennettavien kanssa alitajunnassa piilossa olevia uskomuksia ja haudattuja tunteita, jotka estävät henkisen etenemisen.

Jos valmentajana huomaan, että esim. terveydenhuollon ammattilainen osaisi auttaa sinua paremmin, 
ohjaan sinut oikean tahon luo.  

Mietityttääkö valmennus?